Onze klanten

delen hun ervaring

Siert Wijnia

Co-Founder Ultimaker b.v.

 Exponentiële groei ondersteund

“We zijn als Ultimaker begonnen in een garage waarin we met behulp van een lasersnijder de platen uitsneden voor de Ultimaker en vervolgens de hele printer zelf monteerden” vertelt Siert. Alleen nadat de 3 co-founders ineens vanuit de hele wereld de vraag kregen voor meer Ultimakers, hadden ze al snel een behoefte aan personeel. “En toen hadden we dus binnen anderhalf jaar 18 man hier rondlopen. Alleen komt bij personeel meer kijken dan alleen een salaris betalen” erkent Siert lachend. “Gelukkig zijn we toen in contact gekomen met Topdirection, en zij hebben ons om die groei op de juiste manier door te zetten en er een professioneel bedrijf van te maken.” Zo heeft Topdirection onder andere een arbeidsvoorwaardenbeleid opgesteld, een huishoudelijk reglement geïntroduceerd en vervullen de rol van P&O-afdeling binnen Ultimaker. “We hebben nu een P&O-afdeling in ons bedrijf, maar alleen als we die nodig hebben” zegt Siert.

Martin Meulenkamp

Group HR director bij Den Hartogh Logistics

Den Hartogh Liquid Logistics is een internationaal gerenommeerd LSP (Logistics Service Provider) voor de petrochemische industry.

Zoektocht naar gerichte ontwikkeling

De vergaande professionalisering binnen Den Hartogh vroeg om andere managementvaardigheden en een gerichte ontwikkeling van medewerkers. Martin: "Den Hartogh is van oorsprong - en nog steeds - een familiebedrijf. De sterke groei van de onderneming leidde er toe dat de onderneming op zoek was naar o.a. een heroriëntatie op managementvaardigheden en het op de juiste manier inzetten van medewerkers."

Jan van Vugt

Algemeen Directeur Toscon Services b.v.

Toscon Trailer Service Centers is hét servicepunt voor reparatie en onderhoud van opleggers en aanhangers van alle merken. Zij hebben vestigingen in o.a. Hoogvliet, Tilburg, Wijchen, Zwolle en Venlo. In 2011 kwam Toscon in contact met Topdirection en tot op heden zijn wij nog steeds hun aanspreekpunt voor P&O.

Personeelsprobleem

“Mijn eerste contact met Topdirection ontstond toen ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen met een zieke medewerker die dit eigenlijk niet was. Samen met Topdirection zijn we toen gaan kijken naar een manier om dit snel en netjes op te lossen. En die hebben we gevonden.” zegt Jan. Sindsdien heeft Topdirection Toscon meerdere malen ondersteund bij personele vraagstukken. “Topdirection staat zijn mannetje, ze kunnen de situatie goed inschatten, weten waar ze over praten en zijn op de hoogte van de wet en regelgeving, zo weet ik als werkgever hoe ver ik kan gaan.” Aldus Jan.

Jaco Overbeeke

Directeur Bluekens Truck en Bus

Jaco Overbeeke|| Directeur Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus is het verkoop en service punt voor de merken Volvo en Iveco en is gevestigd in o.a. Breda, Oosterhout, Goes, Middelharnis en Roosendaal

Personele herpositionering op basis van karakterprofiel

Na mijn start een aantal jaar geleden was ik van mening dat de organisatie op een aantal fronten moest veranderen. Het toenmalige managementteam vond dat gelukkig ook. Een belangrijk speerpunt was het verder commercialiseren van aftersales. In samenwerking met Topdirection selecteren we sindsdien de medewerkers die we op 'sleutelposities' binnen sales- en after salesafdelingen plaatsen op hun karakterprofiel. Mensen die commerciele contacten niet schuwen, die goed kunnen communiceren.

Topdirection BV
Kraaivenstraat 36-17
5048 AB Tilburg

T: 013 - 467 46 48
F: 013 - 467 59 22
info@topdirection.nl