Privacy

Vastleggen en verwerking van gegevens 

De door u verstrekte gegevens komen onder de verantwoordelijkheid van Topdirection te vallen. Uw gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en instellingen buiten Topdirection.

Topdirection gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de gebruikersovereenkomst, het verlenen van service en/of om u te informeren over andere producten en diensten van Topdirection indien u daarop prijs stelt. Hierbij tracht Topdirection rekening te houden met uw voorkeuren. Als u geen prijs stelt op informatie over producten en diensten van Topdirection kunt u dit schriftelijk melden bij:

Topdirection
Sloe 10
5032 TX Tilburg

Wijzigingen

Topdirection behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor eventuele aanpassingen.

Vragen

Als u nog vragen heeft over deze disclaimer, ons copywright, privacybeleid kunt u contact met ons opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Topdirection BV
Kraaivenstraat 36-17
5048 AB Tilburg

T: 013 - 467 46 48
F: 013 - 467 59 22
info@topdirection.nl